Wanneer kun je als vrouw zeggen dat je een vrouw met stijl bent? Veel vrouwen zullen zich dit afvragen. Je kunt jezelf een vrouw met stijl noemen zodra je meegaat in nieuwe trends of misschien zelfs nieuwe trends zet. Maar hoe volg je trends en welke trends zijn er op dit moment? Hieronder zullen de meest populaire trends van de zomer 2020 behandeld worden.

Fringe bikini

De fringe bikini is een van de meest verkochte bikini’s in 2020. De ‘fringe’ ofwel de frutseltjes aan de bikini vallen goed in de smaak bij de meeste vrouwen. Het ‘fringe-concept’ is niet helemaal nieuw voor ons. Jaren geleden waren de fringe slippers en de fringe shirtjes ook al heel erg populair.

Opvallende accessoires

Met opvallende accessoires bedoelen we bijvoorbeeld opvallende horloges, bh’s, kettingen of zelfs nagellak. Veel vrouwen passen de kleur van hun nagellak aan op de kleur van hun kleding. Daarnaast zien we veel (vooral jongere) vrouwen met opvallende bh’s. Opvallende bh’s zijn of heel opvallend gekleurd of er zitten bijvoorbeeld ‘spikes’ op de cups. De kettingen waar we het over hebben bevatten verschillende opvallende vormen en de vrouwen zijn niet bang om deze te laten zien. Een aantal jaren lang werden de kettingen vaak onder de shirtjes gestopt maar nu word alles weer heel erg opvallend laten zien.

Jurken

Voor de jurken trend geldt vrijwel hetzelfde als voor de accessoires. Het is tegenwoordig niet gek als je gezien wordt in een opvallende jurk. Fel gekleurde jurken en prints op de jurken zijn niet meer dan normaal geworden dit jaar. Wil jij altijd op de hoogte zijn van nieuwe trends? Volg dan diverse blogs op internet, zo zorg je ervoor dat jij altijd en overal een vrouw met stijl bent!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment