Kérastase is een luxe haarverzorgingsmerk dat hoogwaardige producten aanbiedt die ontworpen zijn om jouw lokken te voeden en te versterken. Het assortiment van het merk omvat shampoo, conditioner, haarbehandelingsmaskers en stylingproducten. Hoewel de prijs hoger ligt dan die van sommige drogisterijmerken, is Kérastase de investering waard als je op zoek bent naar salonkwaliteit. En wie houdt er niet van om zich te laten verwennen met een luxe haarverzorgingsroutine?

Zo kan jouw haarverzorgingsroutine eruit zien:

Stap 1: Begin met een Clarifying Shampoo om alle opbouw van je haar en hoofdhuid te verwijderen.

Stap 2: Volg met een voedende conditioner om je lokken te hydrateren en te verzorgen.

Stap 3: Gebruik één of twee keer per week een haarverzorgingsmasker om je haar diep te voeden.

Stap 4: Maak je routine af met een Styling Product om je haar te beschermen tegen schade door hitte en om het wat extra hold te geven.

Je haar opmaken – deze producten heb je nodig

Als je vet haar hebt:

Begin met een verhelderende shampoo om alle ophopingen van je haar en hoofdhuid te verwijderen. Vervolg met een volumegevende conditioner om je lokken wat meer body te geven. Gebruik een licht stylingproduct om je look af te maken.

Als je droog haar hebt:

Begin met een voedende shampoo om je lokken te hydrateren. Vervolg met een verzorgend masker om je haar diep te conditioneren. Gebruik een leave-in behandeling om je haar te beschermen tegen hitteschade en het te ontwarren. Breng een kleine hoeveelheid Frizz Control serum aan om pluizig haar te temmen en glans te geven. Eindig je routine met een volumegevende spray voor extra body.

Als je gekleurd haar hebt:

Begin met een kleurbeschermende shampoo om je haarkleur te helpen behouden. Gebruik een conditioner voor gekleurd haar en een leave-in behandeling om je haar te beschermen tegen hitteschade en glans toe te voegen. Voeg een klein beetje Frizz Control serum toe aan je haar om weerbarstig haar te temmen en het te laten glanzen. Eindig je routine met een UV-beschermende spray om je haar te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

Conclusie

Kérastase biedt voor elk wat wils, zodat je de perfecte producten kunt vinden voor jouw haartype en behoeften. Met de juiste verzorging zal je haar er op zijn best uitzien en aanvoelen. Investeer in jezelf en probeer Kérastase vandaag nog!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment