Een goede bh: jij bent het waard!

 Iedere vrouw is het waard om een goede bh te dragen. Jij dus ook! Want wie een goede bh draagt zit veel fijner in haar vel. En wie goed in haar vel zit straalt dit uit naar de buitenwereld. Een goede bh is dus ontzettend belangrijk. Zo kun jij je focussen op datgene wat er echt toe doet en ben je niet continu bezig met het rechttrekken van jouw bh. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe bh? En wil je graag jouw bh online kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Sliponline. Hier vind je verschillende maten, modellen en kleuren bh’s. Neem snel een kijkje en ontdek of er ook een mooie bh voor jou tussen zit!

Niemand kan zonder goede ondersteuning

Bij het lezen van deze zin vraag je je misschien af wat we hiermee bedoelen. Met ‘niemand kan zonder goede ondersteuning’ willen we eigenlijk zeggen dat het ontzettend belangrijk is dat je voor een bh kiest die past bij jouw lichaamsbouw en voldoende ondersteuning biedt. Dit is met name belangrijk wanneer je wat grotere borsten hebt. Veel vrouwen (maar liefst 80 procent!) dragen een verkeerde maat bh. Dit kan leiden tot allerlei lichamelijke klachten waaronder bijvoorbeeld rugklachten. Een goede bh die de borsten voldoende ondersteunt kan dit soort problemen voorkomen. Vind je het moeilijk om jouw eigen cupmaat te bepalen? Laat je dan goed informeren!

Van push-up tot sport en van voorgevormd tot beugelloos

Van push-up tot sport en van voorgevormd tot beugelloos. Bh’s zijn vandaag de dag te verkrijgen in verschillende soorten en modellen. Het populairste soort bh is toch wel de klassieke bh. Klassieke bh’s zijn bh’s zoals je ze van vroeger kent. Geen poespas dus maar kwalitatief hoogwaardige bh’s met een stevige, goede pasvorm. Heb je als voornemen om wat meer te gaan sporten? Kies dan voor een speciale sport bh. Deze bh’s zijn te verkrijgen in verschillende mate van ondersteuning. Ook worden dit soort bh’s geadviseerd wanneer je pas een borstoperatie hebt ondergaan. Heb je hele kleine borsten? Kijk dan eens bij de verschillende push-up bh’s. Zo kan ook jij een prachtig decolleté krijgen! Tot slot kun je nog kiezen uit bralettes, bh’s zonder vulling of met extra vulling, wel of niet voorgevormde bh’s en bh’s met of zonder beugel. Aan jou de keuze…

Show CommentsClose Comments

Leave a comment