Tegenwoordig zijn we bijna allemaal druk en on the go. Soms begint de drukte al met het op staan en eindigt deze pas wanneer we weer naar bed gaan. Zeker op werkdagen is het vaak goed plannen.

Een standaard werkdag begint bij ons tussen 7.00 en 7.30 uur met ontbijten, aankleden en spullen bij elkaar zoeken. Vervolgens breng ik Bo naar het kinderdagverblijf om door te rijden naar kantoor. Gelukkig zit ons kantoor nog geen 500 meter van huis, dus dat scheelt een hoop reistijd en filefrustratie. Een hele werkdag op kantoor of een afspraak buiten de deur, geen werkdag is hetzelfde. Net als de avonden. De ene avond eten we gezellig met z’n allen thuis, ga ik een rondje hardlopen, nog wat werken of gezellig met Walter een serie of film kijken. De andere avond ga ik uit werk door de stad in om met vriendinnen bij te kletsen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Serena Verbon, oprichter van beautylab.nl, herkent het on the go zijn als geen ander. Regelmatig gaat ze van afspraak naar afspraak en ook is ze veel in het buitenland voor haar werk. Op haar blog geeft ze daarom dagelijks beauty tips om ook op volgeplande dagen stralend voor de dag te komen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment