Een nazomerse zonnige dag.. Het ideale weer om tijdens deze koude periode lekker naar buiten te gaan en van het zonnetje te genieten. Wat is er nou mooier om in stijl te genieten van dit zonnige weer!? WOODSUN (http://woodsun.nl) bied je handgemaakte, houten zonnebrillen van hoogwaardige kwaliteit.. Met hun natuurlijke, duurzame en trendvolle uitstraling zorgt de WOODSUN ervoor dat je niet zomaar onopgemerkt voorbij zal gaan en ben je daarnaast ook nog eens milieubewust bezig.

Een houten zonnebril van WOODSUN is hét Fashion item van het moment en echt een Must-Have in jouw collectie. De brillen zijn erg licht van gewicht, waardoor zij elk erg comfortabel zitten, zodat je op een gegeven moment niet eens meer door hebt dat je een zonnebril op hebt.

Waarom wachten met de aanschaf van een zonnebril tot de lente/zomer, als er daarvoor nog zoveel zonnige dagen zijn?! Tot en met 31 december 2013 geniet je nog van onze verlaagde prijzen in de webshop, dus neem snel een kijkje op http://woodsun.nl.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment