Ben je op zoek naar een geschikte auto voor in de bouw? Dan weet je waarschijnlijk al dat het aanbod enorm is. Bovendien sta je voor de keuze om een auto aan te schaffen, maar voor een starter moet je hiervoor flink in de buidel tasten. In dat geval kun je beter kiezen voor een leaseauto, bijvoorbeeld op basis van occasion lease. Daarom zetten wij hieronder de vijf beste leasemodellen voor in de bouw voor je op een rij.

1. Mercedes-Benz Vito

Wanneer je op zoek bent naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding, moet je bij Mercedes-Benz zijn. Dit automerk heeft namelijk al sinds 1996 de Vito op de markt gebracht die inmiddels veel transformaties heeft ondergaan. Hij is verkrijgbaar in een diesel- en benzinevariant en sinds kort is er ook een elektrische versie: de eVito. Als je dus een steentje bij wil dragen aan het milieu is de eVito een geschikte keuze en je hebt met een elektrische auto recht op een boel fiscale voordelen.

2. Volkswagen Transporter

De Transporter en Vito zitten elkaar aardig op de hielen. Zo is de Transporter, net als de Vito, een uitblinker voor in de bouw. Eigenlijk is deze bedrijfswagen geschikt voor iedere sector. Dat is ook niet zo gek, want de Volkswagen Transporter brengt al sinds 1950 de bestuurders vol vetrouwen van A naar B. Als je als starter kiest voor de Transporter maak je vrijwel altijd de juiste keuze. De Volkswagen Transporter lease je al vanaf 183 euro per maand.

3. Ford Transit

De Ford Transit is een pareltje. Vooral in de bouwsector is deze financial lease-auto ideaal. Bij het ontwerpen van deze wagen hebben ze namelijk goed nagedacht: de laadruimte is zo gebouwd dat de standaardmaten van pallets, buizen en planken erin passen. Zo is het heel eenvoudig laden en lossen, want je weet precies hoeveel en wat je kwijt kunt in jouw Transit.

4. Opel Vivaro

Heb jij als strarter veel administratie, maar beschik je niet over een werkplek waar je even rustig kunt werken? Dan biedt de Opel Vivaro de oplossing voor jou. In de laadruimte van de Vivaro kun je namelijk een tafeltje uitklappen zodat jij tussen de bouwwerkzaamheden door even de administratie kunt bijwerken. Ook heb je binnen in de auto genoeg opbergruimte voor al jouw spullen. Dankzij de Opel Vivaro heb je dus alles op een plek. Handig!

5. Renault Trafic

De Renault Trafic heeft veel weg van de Opel Vivaro. Dat komt omdat beide auto’s dezelfde samenwerking zijn aangegaan. Ook heb je in de Trafic een handige laadruimte waar jij even rustig achter jouw laptop kunt duiken. De Renault Trafic is vrij lang, maar hierdoor heb jij genoeg ruimte om al jouw bouwmateriaal in op te bergen. Bovendien heeft deze auto een inwendig imperiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ruimte te kort komt.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment