Een populaire woontrend die we tegenwoordig veel zien is dat men het leuk vindt om veel planten aan een huis toe te voegen. We begrijpen dit maar al te goed: het vele groen dat hierdoor ontstaat zorgt voor gezelligheid en een natuurlijk gevoel. Deze gevoelens doen het niet alleen goed in de woonkamer, maar ook op kantoor. We vertellen je in deze blog het belang van groen op je kantoor en zorgen ervoor dat jij weet hoe je hiervoor zorgt!

Waarom is groen belangrijk?

Je kantoor moet een uitnodigende plek zijn waar je personeel graag komt. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat je niet alleen een fijne werksfeer hebt, maar dat je kantoor ook inspirerend overkomt. Dit doe je door leven toe te voegen aan je kantoor. Omdat een kantoorhuisdier lastig kan zijn in verband met allergieën, is het toevoegen van planten de perfecte mogelijkheid! Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat deze goed verzorgd worden, maar hier wijs je dagelijks één iemand voor aan en dit is gelijk geregeld. De toevoeging van het groen zal een verfrissend gezicht brengen en je kantoor een unieke look geven, die je op geen andere manier weet te bewerkstelligen.

Hoe maak ik mijn kantoor groener?

Betekent het groen maken van mijn kantoor dat ik overal planten moet hebben? Nou, niet helemaal. Je kantoor blijft je kantoor: het is belangrijk dat hier nog wel een vorm van overzicht heerst. Waar het in een tuin of woonkamer mooi kan zijn om groen een beetje rommelig te verwerken, is het op kantoor wel de bedoeling dat je dit geordend doet. Dit betekent niet dat je niet kan spelen met het groen: probeer verschillende planten van verschillende formaten. Een andere tip, die misschien dom klinkt maar toch goed werkt, is het inspelen op het groen d.m.v. de kleuren van je muren. Door deze te mengen met het groen van de planten, creëer je een warm geheel, wat erg fijn en inspirerend werkt.

Hulp nodig?

Wil jij maar wat graag groen in je kantoor verwerken, maar weet je niet helemaal hoe je dit succesvol doet? Dan is het slim om met een projectinrichter samen te werken, zoals Kato. Zij weten precies hoe de inrichting van een project succesvol wordt uitgevoerd, dus de inrichting van jouw kantoor is ook geen enkel probleem voor ze. Is het toevoegen van groen een eis voor jou, dan weten zij precies hoe ze dit op een mooie, effectieve wijze doen. Neem een kijkje op hun website en laat je inspireren!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment