In een cliché-voorbeeld is Nederland het land van de windmolens, vrijheid van meningsuiting en… van files. Of je nu op weg bent naar je werk of vakantie, de kans is groot dat je één of meerdere keren per week in de file staat. En hoe vermaak jij jezelf dan? Dit zijn de 5 dingen die vrouwen het liefst in de auto doen.

1. Make-up opdoen

Het komt wel eens voor dat je ’s ochtends net wat te lang onder de douche blijft staan, waardoor je moet kiezen: eerst make-up op je gezicht en te laat komen óf make-up opdoen in de auto en gewoon op tijd zijn. Veel vrouwen kiezen voor het laatste. Niet de meest veilige keuze, maar je hebt wel een blije werkgever.

2. Flirten

Fileflirten, wie doet het niet? Soms zelfs geheel per ongeluk, omdat je opzij kijkt en je blik precies op de blauwe kijkers van je filebuurman laat vallen. Soms om de spanning een beetje op te zoeken. Eigenlijk kun je het beste flirten als je in de bijrijder stoel zit, want alleen dan heb je de mogelijkheid om je maximaal op je doelwit te focussen. Zit je toch achter het stuur? Wees dan wel voorzichtig en houd je ogen zo veel mogelijk op de weg. Het is namelijk niet de bedoeling dat je de verzekering voor je auto aan moet spreken voor een potje knipogen gone wrong.

3. Omkleden

Van die zakelijke afspraak naar een dinertje met vriendinnen? Dan trek je toch liever die nieuwe little black dress aan. Je weet namelijk nooit naar welke kroeg jullie nog gaan om even te dansen. Vrouwen kleden zich graag in de auto nog even om tussen afspraken door. Niet altijd handig als je auto op een openbare plek staat geparkeerd.

4. Ongegeneerd meezingen

De klassieker: keihard meezingen met het oeuvre van Marco Borsato of één van de artiesten uit de huidige top 40. In de douche wordt het niet altijd gewaardeerd, maar in de auto kun je ongegeneerd meeblèren. En dat is precies wat wij graag doen!

5. Een vriendin bellen

Handsfree bellen is toegestaan in de auto en dat is maar goed ook. De wachttijd in de file brengen we namelijk graag kletsend door. En als er niemand naast je in de bolide zit, dan kun je het beste een goede vriendin er even bij betrekken. In zo’n telefoongesprek worden voornamelijk roddels, de dag en het liefdesleven besproken. Wat is jouw favoriete onderwerp?

Show CommentsClose Comments

Leave a comment