Wat is een wegwerp e-sigaret?

Eigenlijk, zoals de naam al doet vernoemen, is het een e-sigaret die je een maximaal aantal keer kan gebruiken totdat ie op is. Daarna kun je hem weggooien en vervang je hem voor een compleet nieuwe wegwerp e-sigaret.

Wat is het voordeel van een wegwerp e-sigaret?

Je hebt bij deze e-sigaret geen gedoe met onderhoud zoals bijvoorbeeld het vervangen van de coil, batterij of iets anders. Ook hoef je hem niet te vullen met vloeistof. En je hoeft hem dus ook niet op te laden. Ideaal dus ook voor onderweg, want het enige wat je bij hoeft te hebben is die wegwerp e-sigaret. Geen opladers, vloeistoffen of andere accessoires.

Wanneer gooi ik hem weg?

De e-sigaret is ‘op’, zodra de vloeistof op is, of zodra de batterij leeg is. Dus zodra een van de twee van toepassing is, is het tijd om de e-sigaret weg te gooien. Geen zorgen: Dit is niet al na een dag ofzo. De meeste producenten van de wegwerp e-sigaret claimen dat ie zo’n 400-500 hijsjes mee moet gaan. Met dat gegeven kun je zelf uitrekenen hoeveel dagen of weken je met een wegwerp e-sigaret kunt doen.

Hoe gooi ik hem weg?

In de wegwerp e-sigaret zit natuurlijk een batterij en een stukje elektronica. Het is daarom van belang dat je de wegwerp e-sigaret niet bij het restafval gooit, maar naar een batterij-inleverpunt brengt. Dit soort punten heb je in de supermarkt, bouwmarkt en meer winkels waar je vast en zeker wel eens vaker komt. Bewaar de wegwerp e-sigaretten daarom gewoon in een plastic zakje en breng ze zo nu en dan weg.

Welke smaken en nicotinegehaltes zijn er?

Dat verschilt per wegwerp e-sigaret, maar vrijwel elk merk heeft heel veel verschillende smaken en vaak ook nog verschillende nicotinegehaltes. Zo zit er meestal wel wat voor je bij.

Het nicotinegehalte lijkt soms wat hoog, maar het betreft hier een ander soort nicotine dan bij de normale e-sigaret en e-liquid.

Meer weten over de wegwerp e-sigaret?

Heb je meer informatie nodig, of weet je bijvoorbeeld niet goed welk nicotinegehalte je moet kiezen bij de wegwerp e-sigaret? Ik help je graag verder, maar ook de webwinkels die ze verkopen weten hier natuurlijk alles over. Benader daarom een webwinkel die wegwerp e-sigaretten verkoopt, zoals bijvoorbeeld een partij als smokesmarter en stel daar je vragen. Bij dit soort webwinkels werken mensen die er verstand van hebben en ze ook zelf gebruiken.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment