In een modern en hedendaags interieur zie je tegenwoordig meer en meer stevige en stoere meubels terugkomen. Dat is niet voor niets, want het creëert namelijk een industriële, maar toch stijlvolle look in je woning. Zo zal een robuuste tafel een unieke touch geven in bijvoorbeeld de eetkamer of living. Geef er bovendien je eigen toets aan, zodat de tafel volledig past bij jouw voorkeur. Het tijdloze karakter maakt het de investering meer dan waard. Een echte DO, dus!

De voordelen van robuuste tafels

Een robuuste tafel onderscheidt zich op veel vlakken van andere tafeltypes. Dat hij eerst en vooral enorm stijlvol en tijdloos is, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar naast de charme biedt dit type van tafel nog heel wat andere praktische voordelen. Zo heeft een robuuste tafel standaard een dikker tafelblad dan andere doorsnee tafels. Dat brengt met zich mee dat het meubel enorm stevig en kwalitatief is, en dus tegen heel wat stoten kan. Ideaal wanneer je spelende kinderen hebt rondlopen in huis. Zelfs lijm of verf is niets tegen de robuuste tafel, want je kan hem heel eenvoudig weer schoonmaken.

Daarnaast vind je robuuste tafels in verschillende soorten en maten. Van keukentafels tot nachtkastjes of zelfs tuintafels. Je kan dus eindeloos combineren en de tafel toevoegen aan eender welke ruimte in huis. Zo creëer je een natuurlijke en hedendaagse sfeer waar je maar wil.

Ga voor de juiste look

Een robuuste tafel bestaat dus in verschillende vormen, kleuren en maten. Zo komt de tafel mooi tot zijn recht wanneer hij wat groter is, maar houd zeker rekening met de grootte van de ruimte. Qua kleurgebruik raden we vooral grijs- en bruintinten aan. Zo komt het robuuste karakter helemaal tot uiting. Combineren met kleurrijke accessoires is hierbij een ultieme aanrader. Daarnaast kan je nog kiezen voor een ronde, lange of vierkante tafel, afhankelijk van je voorkeuren en interieurinrichting. Zie je door de bomen het bos niet meer? De experts van Urban Sofa geven graag het gepaste advies op maat. 

Een stoere tafel vind je bij Urban Sofa

Bij Urban Sofa vind je heel wat stijlvolle en kwalitatieve robuuste tafels in het assortiment. Dankzij een robuuste X-poot straalt de tafel bovendien een stoere, maar toch charmante touch uit.

Alle robuuste tafels van Urban Sofa hebben een blad van Acaciahout. Deze houtsoort is door en door massief, waardoor je zeker kan zijn van een kwalitatief meubelstuk. 

Omdat elke woonkamer verschillend is, voorzien wij diverse afmetingen van tafels. Zo vind je ongetwijfeld een model dat in binnen jouw interieur past. Daarnaast is het stalen onderstel van de tafel telkens op drie verschillende manieren te monteren. Zo kan je zelf de ruimte tussen de poten instellen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment