Onlangs gaven we jullie de tip hoe je van je bikinilijn een ware beauty kan maken. Heb je deze tip over de Ladyshape gemist? Kijk dan alsnog even hier, want met de zomerse temperaturen van dit moment wil je je bikinilijn wel netjes hebben natuurlijk.

Wie is de bedenker van de Ladyshape? Welke vrouw bedacht deze handige tool? Maak kennis met de ambitieuze en ondernemende vrouw Daphne Heltzel en lees het leuke en inspirerende Vrouw Met Stijl-interview.

Naam: Daphne Heltzel
Eigenaar van: Ladyshape – Bikini Shaving Stencil

De favorieten van Daphne :
Fashion: Ik ben super blij met mijn nieuwe Celine tas. Ik vind Stella McCartney te gekke kleding maken.
Beauty: Mascara! ik heb mooie volle wimpers. Mascara maakt mijn gezicht. Ik gebruikte altijd de Maybelline in de blauwe verpakking maar die blijft niet lang zitten helaas. Pas geleden erg tevreden over de L’Oréal volume.
Lifestyle: lekker bourgondisch leven en YOLO (You Only Live Once) mentality.

Kan je kort vertellen wie je bent?

Ik ben Daphne HeLtzel, 33 jaar, vrijgezel, uitvindster van de Ladyshape en enthousiast onderneemster. Ik woon sinds 7,5 jaar in de pijp in Amsterdam. Daarvoor 12 jaar in Eindhoven en daarvoor 13 jaar in het centrum van Maastricht. Beetje een mengel van Limburg, Brabant en Noord Holland zeg maar. Ik ben erg ambitieus maar ook een echte levensgenieter.

Wanneer en hoe kwam het idee om met Ladyshape te starten/maken?
Ik kreeg het idee in de douche toen het me alweer niet lukte om een mooi model in mijn schaamhaar te scheren. Toen bleek dat mijn vriendinnen op school hier ook problemen mee hadden, kreeg ik de visie dat producten voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek normale hulptools zouden worden.

Wat maakt Ladyshape zo uniek?

De Ladyshape is de enige beauty tool voor de bikinilijn in de wereld. Het sjabloon houdt de huid automatisch strak zodat je eenvoudig, veilig en snel eromheen kan scheren. De rubberen onderkant voelt comfortabel aan en blijft op zijn plaats. Het speciaal ontwikkelde handvat zorgt voor een goede grip.

Waar wil jij (met Ladyshape) over 5 jaar staan?
Over 5 jaar wil ik een relevante productlijn voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek hebben die een groot aantal landen verkocht wordt en waardoor miljoenen vrouwen zich nog mooier, sexier en zelfverzekerder voelen.

Op welk succes ben je het meest trots?

Ik ben trots op mijn eigen octrooi, op mijn twee prijzen, maar het meest trost ben ik op het feit dat uit een klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat vrouwen de Ladyshape net zo vaak gebruiken als dat ze de bikinilijn scheren. Dat is gemiddeld 1 keer per week. Ik wilde zelf al niet meer zonder de Ladyshape scheren omdat het handig is en het resultaat mooier waardoor ik me sexier en zelfverzekerder voel, maar nu blijkt dat andere vrouwen in de wereld daar hetzelfde overdenken. Dat maakt me ongelofelijk blij en trots.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?

Dicht bij jezelf blijven.

Welke vrouw vind je een echte inspiratiebron? Waarom?

Linda de Mol omdat ze kansen in de markt ziet en ze omzet naar successen. En daarnaast een mooie persoonlijkheid heeft.

Welke stijl-tip zou je andere vrouwen mee willen geven?

Respectvol zijn naar anderen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment