Nee, nee dit word geen hevig drama verhaal ook geen verzoek om jezelf te beschermen tegen de felle zon, die ons land een zomer gunt. Nee beste lifestylers, ik wil het dit maal met jullie hebben over: Shadow …maar dan niet eye-shadow die jou oogjes meer laten spreken maar..het nieuwste van het nieuwste in haar trends namelijk: Hair shadow!

Zoals jullie – wellicht- weten draag ik mijn haar extreem kort opgeschoren aan de zijkanten en achterkant ( git zwart) met een lange lok in het fel roze (en nee niet afgekeken van Willow Smith, Rihanna of iemand anders uit de Music scene, want let’s face it, toen deze grutjes nog in de wieg lagen te prutten voor melk, liep ik al met extreem haar) any ways.. sta ik onder laatst met mijn Dochter (13 bijna 14) in een of ander mega duur boetiekje bij ons op het dorp een beetje rond te kijken.. omdat onze jongedame is bevorderd naar het tweede, mocht ze een jurk en schoentjes uitkiezen. En in dit geval klopt het wat men zegt: Een oertje naar d’r moertje (of wel echt een dochter lijkend op haar moeder) wij houden van merken dus ook mijn Dochter kleed zich graag naar de laatste fashion trends… kortom: Dat werd de knip open trekken…

Sta ik daar een beetje verveeld en behoorlijk verbaasd naar de prijzen van non merk troep te kijken, merkt de verkoopster- heel slim- op dat mijn haar echt fantastische zit en staat, U ziet er goed uit!

Bescheiden als ik ben (wahahah! Hij is leuk – ik en bescheiden- grapje moet kunnen!) giechel ik een beetje en dank haar voor het compliment, ze giechelt mee en biedt me een nespresso aan en een stoel..ja en dat kun je niet weigeren he?

We settelen ons beide in de krappe vreselijke ongemakkelijke en oer lelijke plastic cocoon zetels, oh god..we gaan terug te baarmoeder in! merk ik op. De verkoopster spuwt haar koffie in het rond en lacht keihard: Whahaha wat een geweldig mens bent U! wat een humor!! Hahaha * proest, giechel, lach..

Poehee teveel complimenten in 1 minuut chicka, dank maar dat valt echt reuze mee… en ik probeer erover heen te kletsen.. Mooie winkel..hoelang zit u hier al? We keuvelen over haar winkel, haar doelen en de merken die ze nog wil gaan verkopen. Terwijl mijn Dochter staat te zwieren in de spiegels met haar nieuwe strapless jurk, en haar keuze duidelijk heeft gemaakt. Wijst de verkoopster me op een display die bij haar kassa staat.

Heeft u hier al eens van gehoord? Hair shadow? Lijkt me wel iets voor u!

Verbaasd kijk ik naar haar display, hair shadow in felle kleuren.. interessant! Ik flip-flop op mijn haviana’s naar voren en bekijk de potjes. Je moet het echt zien als een soort eyeshadow, maar in een poedervorm die van textuur zo fijntjes en glad is dat het zonder al teveel problemen- althans dat meldt ze- zo op lokken ander gedeeltes van het haar aangebracht kan worden.

Kleuren? Je kunt het zo gek niet bedenken … Knal geel, Ocean blauw, fel roze en ja zelfs met glitters! Natuurlijk kan ik me niet weerhouden een paar potjes aan te schaffen, alsmede de jurk en sandaaltjes voor mijn dochter.

Goed geluimd race ik weer naar huis, en begin gelijk met de shadow… wat een..BENDE! de mooie verkoop praatjes van de verkoopster, te over..maar dit wordt hem niet..ten eerste moet je zulke hoeveelheden aanbrengen, dat het halve potje aan shadow al leeg raakt. De helft valt op je kleding dus grond. Daarnaast iedereen zweet met dit weer, het geeft af,dus binnen de kortste keren ben je pipo in het kwadraat, zelfs wanneer je het na het aanbrengen verstevigt met haarlak ( want dat raad men ook aan) wordt het snel een zooitje. En dan zwijg ik nog even over ons klimaat ( regen) nee dit wordt hem niet voor mij! Ik heb de potjes met een noodgang de kaptafel van mijn dochter opgewerkt en ik blijf er verder mooi vanaf…

Maar desalniettemin, hier de samenvatting:

Hair shadow- Color Smash van Cosmopolitan.

Waar te koop:
Modezaken, Toko’s ,Afro kappers , of Webwinkels zoals: Haarimport en de Feestwinkels( waar ik achteraf mezelf alles bij kan voorstellen)
Kleuren: De regenboog – alles daar voor- tussen en na
Prijzen: Verschillend, ik betaalde 13,- Euro voor een kleine verpakking
Officiële website: www.colorsmash.com
Tot het volgende blogje weer,

Love, laughter and style!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment