Het zomerse gevoel met bedrukte strandballen

Wil jij het ultieme zomergevoel creëren bij jouw medewerkers of klanten? Zorg dan dat je strandballen in huis haalt. Met een strandbal haal je namelijk het zomergevoel in huis. Iedereen die een strandbal ziet, denkt gelijk aan een prachtig goudgeel zandstrand met palmbomen, een zacht bries.. Kijk, we dwalen alweer af. Wil jij dus jouw medewerkers of klanten de ‘summervibe’ geven, geef dan strandballen cadeau.

Strandballen bedrukken met logo

Iedereen vind het leuk om een strandbal te krijgen. Het is niet iets wat iedereen standaard thuis heeft liggen namelijk, dus een originele giveaway is het sowieso. Daarnaast biedt een strandbal ook veel publiciteitsmogelijkheden. Stel dat u strandballen uitdeelt op het strand, tijdens een beachvolleybal toernooi of ander evenement. Honderden personen die met uw strandbal aan het spelen zijn. De kans is groot dat zij de strandbal later mee naar huis nemen en vaker gaan gebruiken. Uw naamsbekendheid zal dus groeien door het laten bedrukken van strandballen met uw logo.

Strandballen bieden een groot drukoppervlakte en zijn op meerdere zijden te bedrukken. Dat maakt strandballen tot een perfecte zomerse giveaway. Laat jouw logo of tekst op de strandbal drukken en deel ze uit. Binnen no-time worden de strandballen opgeblazen en er wordt mee gespeeld. Een leuke speelse manier om onder de aandacht te komen dus.

Vrolijke strandballen

Strandballen komen in diverse soorten en maten. Ze komen vooral in veel vrolijke kleuren. Dat is wel handig, want zo vallen ze enorm goed op. Heb je jouw logo op de strandbal laten drukken? Dan valt jouw logo dus ook extra goed op.

Je kan kiezen voor mini strandballen (ongeveer Ø20 cm) tot grotere strandballen tot wel Ø40 cm. Verder kan je kiezen voor een egale kleur strandbal, of verdeeld met witte strepen.

Strandballen online bedrukken

Wist je dat je strandballen gewoon online kunt laten bedrukken? Wij raden aan om bij BudgetGift.nl jouw strandballen te laten bedrukken. BudgetGift.nl heeft namelijk een groot assortiment strandballen, waardoor je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende strandballen. Zo zit er altijd een strandbal tussen die bij jouw huisstijl of actie past. Verder is de service van BudgetGift uitstekend en ontvang je altijd een gratis digitale voorbeeldopmaak bij je bestelling. Desgewenst kan je deze zelfs apart aanvragen, zonder een bestelling te plaatsen. Superhandig dus. Ga gauw naar de website van BudgetGift.nl en bestel jouw op maat bedrukte strandballen!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment