Misschien wil je er niet per se aan geloven, maar iedere voetbalclub dient van tijd tot tijd een flink onder handen genomen te worden. Zo kennen vele clubs een vaste winterschoonmaak, in de tijd dat de winterstop gaande is. Toch is dit niet bij elke club een vast prikkie, en zo kan het dus maar zo zijn dat je een uitwedstrijd moet spelen op een club die meer dood dan leven is. Zonde, want het opknappen van jouw voetbalclub zet heus niet zoveel voeten in aarde als je zou denken. En daarbij zijn er vast een hoop spelers en ouders van die graag een handje bijdragen; het is immers echt niet meer werk dan een weekendje knallen wanneer je de juiste mensen aan de haak geslagen hebt!

Maar wanneer dit laatste het geval is, waar dan eigenlijk te beginnen? Een likje verf hier, en een likje verf daar… of zijn er materialen die vervangen dienen te worden omdat het anders misschien zelfs gevaarlijk zou zijn er nog mee te spelen? Welke materialen je ook aanschaft, en hoe je uiteindelijk ook kiest om jouw club op te knappen, wij zouden in ieder geval adviseren om de opfrisbeurt aan te gaan met producten van Soccer Concepts. We leggen je graag uit waarom!

Wat is SoccerConcepts?

Soccer Concepts is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van voetbal materialen. Het bedrijf staat meer dan tien jaar en is opgericht vanuit de persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare trainingsmaterialen. Bij bestelling kan je er dus van uit gaan dat de producten die je besteld van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat je er niet te veel voor betaald!

Soccer Concepts maakt voornamelijk gebruik van het inkopen van betrouwbare merken, maar laten ook onder hun eigen abel produceren. Bij hun eigen productie staan functionaliteit, kwaliteit en gebruikersgemak het hoogst in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen worden alle producten handmatig getest; zo weet het bedrijf wat ze leveren en weet jij, als koper, waar je aan toe bent! What you see is what you get, zullen we maar zeggen!

Het bedrijf is voornamelijk gericht op voetbal materialen, maar voor andere balsporten kan je ook op de website terecht!

Van A tot Z

Het assortiment van Soccer Concepts is werkelijk voor ieder wat wils. Voor de aanvallende speler in het eerste voetbalteam van de club, voor de trainer die iedere doordeweekse avond alles op alles zet om technieken aan te leren, voor de barman die iedere zaterdag de glazen vult en voor de scheidsrechter die met man en macht controle op de voetbalwedstrijden probeert te houden. Of je nou op zoek bent naar een nieuw voetbaldoel (bijvoorbeeld een voetbaldoel aluminium?), hesjes voor de trainingen of alles ertussenin; Soccer Concepts is jouw (sh)oplossing voor de opfrisbeurt van jouw voetbalclub!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment