De voordelen en mogelijkheden van tapijttegels

Tapijttegels worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Deze tegels hebben allerlei voordelen. Ook zijn er enorm veel mogelijkheden in kleuren en patronen. Ben je benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

Wat zijn tapijttegels?

Tapijttegels zijn vierkante stukken tapijt die aan elkaar worden gelegd. Je kan ervoor kiezen om het een geheel te laten worden, maar je het ook in een patroon laten leggen. Over het algemeen zijn tapijttegels een stuk goedkoper dan tapijt.

Voordelen

Naast het feit dat tapijttegels een stuk goedkoper zijn dan tapijt, is het ook makkelijker te vervangen. Als je een vlek hebt in het tapijt, dan is het lastig om deze eruit te krijgen. Als dit gebeurt bij een tapijttegel, dan kan je deze tegel gewoon vervangen. Een ander voordeel is de goede isolatie van warmte. In een tapijttegel zitten vezels die warmte vasthouden en daardoor het verlies van warmte voorkomen. Daarnaast is het een duurzame optie, omdat er minder afval wordt geproduceerd dan wanneer je kiest voor tapijt.

Mogelijkheden

Met tapijttegels is er ontzettend veel mogelijk. Tapijttegels zijn er in allerlei kleuren, zoals blauw, rood, wit, maar ook zwart en bruin. Naast de kleur, kan je ook kiezen voor een bepaald patroon. Je kan kiezen voor lijnen, blokken of voor een rustig ton sur ton dambordpatroon. Bij het dambordpatroon worden de tapijttegels steeds een kwartslag gedraaid. Wil je liever een opvallende vloer? Ga dan voor meerde soorten kleuren en laat ze in een mooi patroon leggen.

Laat je inspireren

Denk je dat tapijttegels iets zijn voor in jouw woning? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren. Zij hebben een enorm assortiment aan vloeren en tapijten. Wil je meer informatie of tapijttegels kopen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment