We kunnen (en willen!) er niet meer onderuit: het festivalseizoen is toch echt begonnen! Heel Nederland staat op en begint de meest leuke, de meest gekke en de meest bizarre festivals af te struinen. Deze festivals vol muziek, vrolijkheid en gezelligheid gaan natuurlijk gepaard met de nodige fashion emergencies. Voor de echte beach- en zomerfestivals komt natuurlijk Zwemkleding.nl in de picture. Dé grootste nederlandse online webshop van zwemkleding en alle accessoires die daarmee samenhangen.

De ultieme festivallook bestaat uit een outfit die opgebouwd is met verschillende lagen. Je moet op warme én koude momenten voorbereid zijn. Je kunt het beste beginnen met het dragen van een fringe bikini, het liefst in een vrolijk kleurtje met een leuke print voor een vrolijke look. Daar overheen kan je gaan voor een stoere short: makkelijk en heel erg leuk! Voor de ultieme festivallook is een korte top (net boven of op de navel) heel erg geschikt. Voor het geval het koud is of het regent (je kan van alles verwachten in Nederland) kan je een stoere oversized trui kiezen. Geweldig leuk op een short en ook nog eens lekker warm!

Om de festival look helemaal af te maken ga je natuurlijk voor een gaaf kapsel. Want, als je haar maar goed zit, toch? Gelukkig kan je voor een festival een heleboel looks uit de kast trekken. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een losse, getoupeerde vlecht. Of je gaat voor lekker los, met een lichte slag. Wat natuurlijk niet kan ontbreken zijn leuke haarbandjes. Je hebt ze in allerlei kleuren en ze maken van een ietwat simpel kapsel direct een super gave coupe.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment