Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid tot het leasen van een auto. Bij de uitvoering van werkzaamheden is een auto binnen een bedrijf simpelweg vaak onmisbaar. Wanneer je als ondernemer zijnde geen auto wilt of kunt aanschaffen, biedt zakelijk leasen uitkomst. Zo kan er toch gebruik gemaakt worden van een auto zonder betaling van een grote aankoopsom. Je betaalt voor een zakelijke leaseauto gewoon maandelijks een vast bedrag.

Voordelen van zakelijk leasen

Dat ondernemers leasen alsmaar vaker verkiezen boven het kopen van een auto is niet zonder reden. Een lease auto zakelijk kent simpelweg veel voordelen. Om te beginnen is het financieel voordelig om te kiezen voor een zakelijke leaseauto. Je hoeft namelijk niet in één keer veel geld te betalen. Bij sommige ondernemingen is er sprake van piekseizoenen. Hierdoor kan een auto in een bepaalde periode veelvuldig gebruikt moeten worden. Maar de gebruiksintensiteit kan na deze periode fors dalen. Het is in dat geval fijn als je niet een grote geldsom hebt betaald voor de auto. Daarnaast biedt een leaseauto simpelweg vrijheid en flexibiliteit. Klinkt jou dit als ondernemer zijnde als muziek in de oren? Ga dan nu zelf de voordelen van zakelijk leasen ervaren!

Voor elk budget een leaseauto beschikbaar

Ondernemingen zijn er in alle vormen en maten. Iedere onderneming is anders. Maar tegelijkertijd is iedere onderneming in de kern ook weer hetzelfde. Men wil zijn of haar product of dienst laten groeien. En om dit te kunnen realiseren, is het hebben van een auto vaak essentieel. Maar niet iedere onderneming heeft de financiële middelen om een auto aan te schaffen. Gelukkig is er de mogelijkheid om zakelijk een auto te leasen. En een auto leasen is zelfs mogelijk binnen allerlei verschillende prijscategorieën. Van stadsauto’s en luxueuze bolides tot elektrische auto’s en occasions. Er is voor elk budget een zakelijke leaseauto beschikbaar.

Elektrische zakelijke leaseauto’s

Het aanbod zakelijke leaseauto’s is divers. Opvallend is ook dat binnen dit aanbod het aantal elektrische leaseauto’s groeit. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de verduurzaming. Brandstofauto’s zijn schadelijk voor het milieu. Hierdoor zijn er elektrische auto’s op de markt gebracht die de brandstofauto’s steeds verder moeten vervangen. Wanneer je als ondernemer zijnde duurzame keuzes wilt maken, biedt een elektrische leaseauto dus uitkomst. Overigens is een elektrische zakelijke leaseauto niet alleen goed voor het milieu. Ook de zakelijke bankrekening zal blij zijn met een elektrische leaseauto. Je bespaart hiermee namelijk op benzinekosten én geniet een gunstige bijtelling. Een elektrische leaseauto is dus echt een interessante optie als je zakelijk wilt leasen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment