Als je het hebt over sextoys, lijkt de sky soms wel de limit te zijn, letterlijk en figuurlijk. Het aanbod is enorm, en geen erogene zone blijft ongemoeid. De meeste speeltjes worden steeds geavanceerder, waardoor de toys van nu er lang niet allemaal meer heel herkenbaar als een seks toy uitzien. Als je het aanbod van de gemiddelde sex shop bekijkt, wat is dan het speeltje waar jij nog wel eens mee aan de slag zou willen?

Waar ben jij nu echt nieuwsgierig naar?

Het aanbod in sekswinkels is de afgelopen tientallen jaren flink veranderd. Het is er aardig op vooruit gegaan, kunnen we wel zeggen, met steeds meer aandacht voor wat kopers nu eigenlijk echt willen, en steeds minder vasthouden aan wat geacht wordt opwindend te zijn.

Zo zijn de vibrators van nu echt niet meer te vergelijken met de exemplaren van eind vorige eeuw. Meer en meer zie je hierin een tweedeling ontstaan. Aan de ene kant staan de exemplaren die behoorlijk veel weg hebben van het mannelijk geslachtsdeel. Deze kunnen vaak inwendig worden gebruikt, maar weten ook uitwendig aardig hun werk te doen. Er zijn enorme exemplaren bij, maar ook wat meer verfijnde. Wat ze steeds meer gemeen hebben is dat er heel goed is gelet op wat vrouwen prettig vinden, en hoe dit het best kan worden bereikt.

Daarnaast zijn er de wat meer geavanceerde speeltjes, die qua vorm vaak in niets meer lijken op wat we gewend zijn van een vibrator. Deze toys, bijvoorbeeld van Lovense, zijn vaak voorzien van besturing via een app, wie had dat gedacht, of weten dankzij hun bijzondere vorm plekjes te bereiken waarvan je niet eens wist dat ze prettig aan konden voelen. Veel vrouwen geven aan dat er een wereld voor hen opengaat als ze met een toy uit deze nieuwe generatie aan de slag gaan, en dat het eventuele schimmige beeld dat ze bij speeltjes hadden met deze moderne hulpmiddelen compleet verdwijnt.

Natuurlijk blijft er ook veel hetzelfde

Misschien zit jij helemaal niet zo te wachten op al die moderne toys, en zijn het juist de klassiekers waar je benieuwd naar bent. Dat kan natuurlijk ook, want ook die zijn nog volop te koop. Denk aan de sexpop, die nog steeds populair is, en in tal van verschillende varianten te krijgen is. Van een simpel opblaasmodel tot een veel realistischere pop. Maar denk ook aan dildo’s, in allerlei groottes en materialen. Of je nu op zoek bent naar iets compleet nieuws of juist benieuwd bent naar de wat meer traditionele toys, er is voor iedereen genoeg te kiezen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment