Met de feestdagen op komst, is er ook weer volop tijd voor quality time met je familie en vrienden. Naast lekker eten en drinken zijn de feestdagen ook ideaal voor het spelen van gezelschapsspellen. Tijd om Triviant Pursuit onder het stof vandaan te halen!

Mocht je nog een hele oude versie van Triviant Pursuit hebben, die met vragen over hippe en trendy personen van drie generaties geleden, dan is het nu misschien tijd om de nieuwste versie aan te schaffen. De Triviant pursuit familie editie met 2400 nieuwe vragen bijvoorbeeld. Deze editie heeft namelijk eigentijdse vragen op twee niveaus: voor kinderen en voor volwassenen en op zes verschillende kennisgebieden, te weten:

aardrijkskunde
amusement
geschiedenis,
kunst & literatuur
wetenschap & natuur
sport & ontspanning

Doordat de vragen actueel zijn zullen de ouders het zwaar krijgen wanneer zij de strijd aan gaan met hun kinderen. Weer eens een andere strijd dan de jongens tegen de meisjes. Al blijft deze eeuwenoude battle der seksen niet voor niets een favoriet. Een spel duurt gemiddeld ander half uur wanneer je 1-tegen-1 speelt, maar kan ook avondvullend zijn wanneer je het bijvoorbeeld speelt met 6 grotere teams.

Triviant Pursuit is niet alleen leuk om te spelen met met vrienden en familie, maar ook om cadeau te geven. Voor de dure feestmaanden is het dan overigens een goed idee om gebruik te maken van ActiePagina.nl. Deze site staat namelijk boordevol kortingen op allerlei producten en dus ook gezelschapsspellen. Ideaal voor het kopen van cadeaus en surprises dus. ActiePagina.nl heeft zelfs een speciale categorie boordevol kortingen en aanbiedingen voor Sinterklaas cadeaus om het shoppen voor ons een stuk interessanter te maken! 😉

Durven jij en je vriendinnen de mannen uit te dagen om op oudejaarsavond de strijd der seksen 2013 aan te gaan? Let the games begin!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment