Michelle en Ilona lanceerden op 24 mei 2013 hun webshop voor vintage kleding, genaamd Mies & Loon Vintage. De twee jonge vrouwen zoeken met liefde het hele land door naar de mooiste en meest unieke vintage kledingstukken. Zo hebben zij bijvoorbeeld leuke unieke items perfect voor het festivalseizoen!

Lees hieronder het interview met Michelle en Ilona. Maar neem vooral ook een kijkje in hun webshop, misschien vind je hier wel een leuk en stijlvol vintage kledingstuk voor het komende seizoen.

Naam: Michelle & Ilona
Eigenaar van: Mies & Loon Vintage

De favorieten van Michelle & Ilona
Fashion: Onze fashion must haves van dit moment zijn: vrolijk gekleurde maxi dresses en -rokken. En daarnaast is de perfecte jeans altijd goed te combineren met leuke en unieke vintage items.
Lifestyle: Wij houden beiden erg van muziek. Favorieten zijn: The Kooks, Maroon 5, Coldplay en Of Monsters and Men. Ilona haar grote hobby is fotografie.

Kan je kort vertellen wie jullie zijn?

Wij zijn Michelle en Ilona, de eigenaressen van de nieuwe vintage webshop Mies & Loon Vintage (www.miesenloon.nl). Wij zijn beide 23 jaar oud en wonen in Noord-Holland. We hebben beide een passie voor mode en een jarenlange achtergrond in de kledingbranche. Ilona is afgestudeerd van de VOGUE Academie en Michelle is afgestudeerd op Communicatiewetenschap aan de UvA.

Wanneer en hoe kwam het idee om met Mies & Loon Vintage te starten?

Een paar maanden geleden zijn we op het idee gekomen om een online kledingwinkel te openen. We konden elkaar al een aantal jaar uit de kledingbranche en waren ondertussen vriendinnen geworden. Als je een tijdje in de branche meedraait, dan weet je wat klanten willen en wat momenteel klanten aanspreekt. Wij kregen het gevoel dat een bepaalde klantengroep te weinig wordt aangesproken door de meeste kledingzaken en wilde een tegenhanger worden van wat er in de grote kledingzaken wordt aangeboden. We besloten om onze krachten te verenigen en samen een online kledingwinkel op te starten die voor een betaalbare prijs hippe en unieke kleding verkoopt.

Waarmee onderscheidt Mies & Loon Vintage zich van kleding webshops?

Wij bieden unieke en betaalbare kleding aan voor mensen die er anders willen uitzien dan anderen. Elk kledingstuk wordt met zorg en liefde uitgekozen, behandeld, gepresenteerd en verzonden.

Waar willen jullie met Mies & Loon Vintage over 5 jaar staan?

In de toekomst willen we onze collectie uitbreiden met sieraden en accessoires. Over 5 jaar zouden we het liefst een succesvolle kleding webshop zijn.

Welke vrouw vind je een echte inspiratiebron? Waarom?

Op fashion gebied is Sienna Miller voor ons een echte inspiratiebron. Zij heeft een bepaalde bohemian look waarbij zij er altijd nonchalant maar zeer stijlvol uitziet. Zij is zeer creatief in het combineren van leuke items.

Welke stijl-tip zou je andere vrouwen mee willen geven?

Er zijn genoeg mensen die meegaan met de massa op kledinggebied, maar doe eens gek, wees uniek en durf te combineren!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment