De Pantone kleur van het jaar 2020 is de ideale najaarstint voor in je huis: Emerald Green. Waar mensen vaak groen kiezen voor in hun garderobe, is het voor interieurs een uitgelezen mogelijkheid om je te differentiëren en tegelijkertijd zeer stijlvol te zijn.

De vele tinten groen geven een kamer een warme uitstraling zonder te overheersen. Je kunt kiezen voor een meer subtiele aanpak waarbij de accessoires groen zijn, zoals bijvoorbeeld mogelijk met kussens, vazen of malachieten decoratieve objecten.

Een alternatief waarbij je echt een statement maakt is kiezen voor groene muren, door middel van verf of een mooi behang. De nieuwe verflijn van boutique hotel experts Mr. & Mrs Smith hebben een warme tint genaamd Ubud Forest (geinspireerd op Bali).

Wees lekker creatief!

Een waanzinnig behang waar ik weg van ben is het Banana Leaf wallpaper uit het Beverly Hills hotel. Zelf zou ik er voor kiezen om het in een kleine ruimte te gebruiken, zoals de WC of een kleine studeerkamer. Het heeft een enorm effect zonder dat het al te duur hoeft te worden. Happy decorating!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment