Sandalen, ze zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Sandalen zonder of met hak. Naaldhak, blokhak of sleehak. Vier varianten die je deze zomer veel gaat zien. Ben jij nog op zoek naar een fijn paar om je schoenencollectie mee uit te breiden Hieronder vind je een lijstje met mijn vier favoriete summerproof sandalen van deze zomer.

Welke is jouw favoriet?

Sandalen zonder hak
Gemakkelijk loop jij de hele dag op deze sandalen zonder hak rond. Dagje shoppen en een leuke stad bezichtigen? Geen probleem! De gekleurde teentjes zijn een mooi detail en maken de sandaaltjes, ook zonder hak, erg vrouwelijk en stijlvol.

Sandalen met naaldhak
Binnenkort een bruiloft of een ander leuk feestje? Met deze koraalrode sandalen met naaldhak onder een cocktailjurkje of eenvoudige zomerjurk steel jij de show.

Sandalen met blokhak
De kleurencombinatie maken deze sandalen met blokhak hip en daardoor perfect voor een avondje stappen of een gezellig middagje op het terras.

Sandalen met sleehak
Deze zwart-wit gestreepte sandalen met sleehak zijn perfect voor een dagje strand of boulevard.

Bovenstaande dames sandalen spotte ik in de webshop van Manfield en zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Neem zelf een kijkje als je net als ik weg bent van deze summerproof sandalen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment